Burkolás

Amennyiben érdekli Önt a komplett Ceresit hidegburkolás rendszer, olvasson tovább, és töltse le brosúránkat, és iratkozzon fel jutalomért! 

Tekintse meg kiemelt témáinkat! (A képek szélein látható nyilakkal lapozhat.)

A rendszer többet ad, mint az egyes termékek külön. Egyesítse erőit Ceresit termékekkel!

Az aljzat-előkészítés, a burkolatragasztás és a fugázás kölcsönösen függnek egymástól, hiszen egymásra épülnek. Ha a szakember a munkafolyamat minden lépcsőjén minőségi termékeket használ, azzal megkönnyíti a saját munkáját nemcsak az aktuális, hanem a következő feladatnál is. 

Amennyiben érdekli Önt a komplett Ceresit hidegburkolás rendszer, olvasson tovább, töltse le brosúránkat, és iratkozzon fel jutalomért! 

Tekintse meg a hidegburkolás rendszerről szóló videónkat, majd olvasson tovább a videó alatt! 

Ismerje meg a Ceresit hidegburkolás rendszerét, iratkozzon fel hírlevelünkre, és igényelje garantált jutalmát!

Amennyiben feliratkozik az alábbi linken, választhat termékeink közül*:

  • 1 db keverőhobok
  • 1 db mérővödör
  • 1 csomag CM 16 5 kg termékminta
  • 1 csomag CE 40 2 kg termékminta

* Egy személy csak egy alkalommal iratkozhat fel és egyféle jutalmat választhat. Bizonyos termékekből a készlet korlátozott, így előfordulhat, hogy a választott jutalom már nem elérhető. A választott jutalmat területi képviselőink juttatják el Önhöz és egyeztetnek Önnel, ha készlethiány miatt csere szükséges.

Minden helyzetre van minőségi megoldás

a Ceresit átfogó hidegburkolás rendszerében, ahol az egyes munkafázisokhoz alkalmazható termékek egymással tökéletes összhangban lévő összetevői minden helyzetben megállják a helyüket. 

Így Ön szakemberként az aljzat előkészítésétől a párazáráson át a burkolásig, fugázásig a legváltozatosabb felületeken és anyagokkal dolgozva is bízhat a Ceresit termékek kiváló minőségében, hogy munkája gyorsabb, könnyebb, tartósabb – egy szóval makulátlan legyen.

Melyik helyzetre keres megoldást az alábbiak közül?