CT 72 Szilikát vakolat

Jellemzők és előnyök

Szilikát vakolat, "kapart" hatás

Tulajdonságok

  • nagy páraáteresztô képesség
  • nagyon tartós
  • BioProtect formula - magas ellenálló képesség  a penészesedéssel és algásodással szemben
  • alacsony vízfelvétel
  • géppel felhordható

 

Szemcseméret: 1,5 mm

Leírás

Nagy páraáteresztőképességű "kapart" hatású szilikát vakolat. Rendkívül tartós, alacsony vízfelvétel jellemzi és géppel is felhordható. A BioProtect formulának köszönhetően magas ellenálló képeséggel rendelkezik a penészesedéssel és a gombásodással szemben.

CT 72 ÁR

A CT 72 áráról kereskedő partnereink üzleteiben tájékozódhat.

CT 72 termékünket online is megvásárolhatja. Kérjük, tekintse meg webáruházzal rendelkező kereskedő partnereink listáját!

Lépésről lépésre

A termék használatra kész. A tartály teljes tartalmát gondosan meg kell keverni. A CT 74 vakolatot egyenletesen kell felhordani az alapfelületre, a szemcsetartalom méretének megfelelő vastagságban. Ezután, körkörös mozdulatokkal, a felületre nyomva, műanyag simítóval kell elérni az egyenletes felületet.

Ne permetezzük a vakolatot vízzel!

Egybefüggő felületeket szünet beiktatása nélkül kell kivitelezni, fenntartva az anyag egyenletes konzisztenciáját. Amennyiben meg kell szakítanunk a munkát, öntapadó ragasztószalagot kell felhelyeznünk az előzőleg vakolattal ellátott szakasz mentén. Ezután fel kell vinni a vakolatot, ki kell alakítani a struktúrát és el kell távolítani a szalagot a rajta maradó vakolattal együtt. Amikor a vakolat megfelelően kikötött folytatódhat is tovább a munka. Az előzőleg felhordott vakolat peremét öntapadó ragasztószalaggal óvhatjuk.