Homlokzatok hőszigetelése

A hőszigetelés fontossága mára már mindenki által elfogadott, megkérdőjelezhetetlen tény. A Henkel az építőipari szakemberek részére homlokzatok szigeteléséhez összetett külső hőszigetelő rendszerek (ETICS) széles körét kínálja, amelyek előnye, hogy minden elemük összhangban áll egymással. Az így létrejött megbízható megoldást helyi és európai jóváhagyások és értékelések is megerősítik – évente több, mint 25 millió m2 Ceresit ETICS rendszert telepítenek világszerte.

A Ceresit Ceretherm rendszereink lényegesen csökkentik az épület energiafogyasztását és annak költségeit, kényelmes és kiegyensúlyozott hőmérsékletet biztosítanak a házon belül, valamint csökkentik a zaj és nedvesség behatolását – mindezekkel növelik az ingatlan piaci értékét és védik a környezetet is. 

A Ceresit számos hőszigetelési lehetőséget kínál minden épülettípushoz, a követelményektől és az Ön igényeitől függően. Akár gyorsan kiépíthető, akár rendkívül tartós, akár az algásodással és gombásodással szembeni szennyeződésnek nagymértékben ellenálló hőszigetelést keres, portfóliónkban megtalálhatja. Bármit választ is, a Ceresit garantálja, hogy gondosan megválogatott elemekből összeálló, megbízható és minőségi hőszigetelést kap.

Amivel rendszereink nemcsak védi a homlokzatokat, hanem vonzóvá és divatossá tetszik azokat, azok a fedő bevonatokat, melyeket úgy terveztünk meg, hogy segítsenek kifejezni a megrendelő stílusát, ízlését. Tekintse meg a Colours of Nature, Intense festék- és vakolatszínek választékát, illetve a különböző természetes hatásokat és többféle struktúrát kínáló VISAGE vakolataink dekoratív szín- és struktúrapalettáját, amelyek tökéletesen kompatibilisek valamennyi rendszerünkkel!