CS 25 Szaniter szilikon

Jellemzők és előnyök

Rendkívül rugalmas tömítőanyag, időjárás- és UV-álló. Nedvesség hatására térhálósodó, kül-és beltéri célra egyaránt használható, gombásodás- és penészálló. Ecetsavasan térhálósodik, nem reped, nem zsugorodik.

Tulajdonságok

  • Kiszerelés: 280 ml
  • Színek: 33 színben forgalmazzuk
  • gombásodás- és penészálló (új Trio protect formula)
  • UV-, időjárás- és vízálló
  • nem reped, nem zsugorodik
  • nem színeződik el, nagy színválaszték
  • hőállóság: -40°C és +120°C
  • kül- és beltéri felhasználásra

Leírás

A Ceresit CS 25 szaniter szilikon egykomponensű, nedvesség hatására kötő, szilikon bázisú szigetelő- és tömítőanyag. Jellemző alkalmazási területek: hidegburkolattal ellátott felületek csatlakozási fugáinak és tágulási hézagainak tömítésére szolgál fürdőszobában, vizes helyiségekben, lépcsőburkolatok, valamint lábazatok készítésénél.

 

A speciális összetevőknek köszönhetően három módon véd a gombásodás és a penészesedés ellen (akadályozza a penészspórák megtapadását, gátolja növekedésüket és gátolja a spórák elszaporodását). Hosszan tartó védőképességét a megemelt hatóanyag fokozatos kibocsátása révén éri el. Ecetsavasan térhálósodik, ezért nem alkalmazható fémfelületek (elszíneződés veszélye), valamint cement- és mésztartalmú építőanyagok tömítésére (lúgos kémhatás).

CS 25 ÁR

A CS 25 áráról kereskedő partnereink üzleteiben tájékozódhat.

CS 25 termékünket online is megvásárolhatja. Kérjük, tekintse meg webáruházzal rendelkező kereskedő partnereink listáját!

Lépésről lépésre

1. Lépés: A felület előkészítése

A fugákat és a csatlakozási hézagokat meg kell tisztítani a portól és egyéb tapadást gátló anyagoktól (pl. olaj, zsiradék stb.). El kell távolítani a laza, puhán tapadó részeket és meg kell győződni róla, hogy az érintkezési felületek megfelelően szárazak.

2. Lépés: Felhordás

Vágja le az adagolócsonk tetejét a menetes rész felett. Tekerje rá az adagolócsőrt, vágja le annak hegyét a megfelelő szögben és helyezze a kartust a kinyomópisztolyba. A felületek megfelelő előkészítése után egyenletes vastagságban hordja fel a szilikon tömítőanyagot a helyére. A kinyomott massza (kb. 5 percig) mosószeres vízbe mártott spatulyával vagy ujjal formázható. A még meg nem kötött tömítőanyag oldószerrel, a már megkötött anyag csak mechanikus úton távolítható el.