CT 75 SELF CLEAN SZILIKON VAKOLAT, ”DÖRZSÖLT” HATÁS, 2.0 mm

Jellemzők és előnyök

Dekoratív vékony rétegű vakolat bel- és kültéri alkalmazásra

Tulajdonságok

  • kiváló öntisztító hatás
  • rendkívül ellenálló a szennyeződésekkel szemben
  • hidrofób nagyon alacsony vízfelvétel és magas páraáteresztő képesség
  • tartós
  • nagy rugalmasság és ütésállóság
  • rendkívül ellenálló az időjárási körülményekkel szemben
  • nagy színstabilitás
  • BioProtect formula - ellenáll a gombásodásnak, algásodásnak és a penészesedésnek
  • szemcseméret: 2mm
  • színválaszték a teljes Ceresit Colours of Nature® színpaletta alapján

Leírás

A Ceresit CT 75 vékony vakolat alkalmas beton, hagyományos vakolat, gipsz, faforgácslap, gipszkarton felületeken történő alkalmazásra. Továbbá javasoljuk a CT 75 vakolat alkalmazását homlokzati vakolatként a Ceresit ETICS (külső hőszigetelő kompozit rendszerek) keretében, EPSlapok (expandált polisztirol lapok) és ásványgyapot alkalmazása esetén befejező rétegként. A CT 75 vakolat alkalmazása ajánlott olyan homlokzati felületeken történő alkalmazásra, ahol fontos a nagy páraáteresztő képesség, az alacsony vízfelvétel és a magas szennyeződésállóság (Double Dry technológia). A CT75 széles színválasztékkal rendelkezik, de az intenzív sötét színek esetében a termék homlokzatokon történő alkalmazását lehetőség szerint kis felületekre kell korlátozni, pl. dekoratív célokra. A CT75 vakolat védett a biológiai szennyeződések, pl. gombásodás, penészesedés és algásodás ellen (BioProtect Formula).

Dokumentumok és letöltések

CT 75 ÁR

A CT 75 áráról kereskedő partnereink üzleteiben tájékozódhat.

CT 75 termékünket online is megvásárolhatja. Kérjük, tekintse meg webáruházzal rendelkező kereskedő partnereink listáját!

Lépésről lépésre

A termék használatra kész. A kanna teljes tartalmát gondosan fel kell keverni. A CT 74 vakolatot egyenletesen kell felhordani az alapfelületre, a szemcsetartalom méretének megfelelő vastagságban rozsdamentes acél simítóval. Ezután, körkörös mozdulatokkal, a felületre nyomva, a műanyag simítót kell elérni az egyenletes felületi struktúrát. Függően a kívánt megjelenéstől, körkörös, vízszintes és függőleges mozdulatokat is alkalmazhatunk. Ügyeljünk arra, hogy a vakolatra ne fröccsenjen víz! Egybefüggő felületeket szünet beiktatása nélkül kell kivitelezni, fenntartva az anyag egyenletes konzisztenciáját. Csak az ugyanabból a gyártási szériából származó anyag használható fel, melynek száma minden csomagoláson megtalálható. A termék alkalmas szórással történő felhordásra is. Ajánlott berendezés típusok: például Wagner PC 15.