CE 33 Comfort Flexibilis fugázó 8 mm-ig

Jellemzők és előnyök

Flexibilis fugázó 8 mm-ig

Tulajdonságok

 • rendkívül sima felületet képez
 • kiváló színtartósság
 • könnyen alkalmazható
 • víz- és fagyálló

Leírás

Kül- és beltéri, rendkívül sima felületet képző, színtartó fuga
Könnyen alkalmazható, víz és fagyálló. Alkalmas régi és új lakóépületek, üveg és elszíneződésre nem hajlamos természetes kö, fal- és padllóburkoló lapok közötti fugák kitöltésére.

CE 33 ÁR

A CE 33 áráról kereskedő partnereink üzleteiben tájékozódhat.

CE 33 termékünket online is megvásárolhatja. Kérjük, tekintse meg webáruházzal rendelkező kereskedő partnereink listáját!

CE 33 SZÍNEK

FONTOS: Adjon hozzá pontos mennyiségű vizet a csomagoláson feltüntetett mennyiségben, és mossa le a csempéket a habarcs megszilárdulása után, hogy elkerülje az elszíneződést. Csak azonos gyártási számú termékek alkalmazása garantálja az azonos színárnyalatot. A képernyőn lévő fugázóanyag színe, valamint a vödörön lévő matrica színe a beépítés után eltérhet a tényleges színtől, ezért tájékoztató jelleggel meg kell tekinteni. A fuga végső kiválasztásához javasoljuk a fizikai tónuskártya használatát az értékesítési helyen.

Fugázóanyag-kalkulátor

1 Adja meg a burkolás adatait

cm
cm
mm
mm

2 Burkolandó terület

0 100

AZ ÖN KALKULÁCIÓJA:

 • Terület

   

SZÜKSÉGE VAN A KÖVETKEZŐKRE:

  Lépésről lépésre

  Elkészítés és bekeverés

  A csemperagasztónak már megkeményedettnek és száraznak kell lennie, a hézagokban pedig ne legyen ragasztó maradvány és piszok. A kívánt mennyiségű CE 33 anyagot öntsük ki egy vödör tiszta vízbe a csomagon jelzett bekeverési arány figyelembe vételével. Elektromos fúróval keverjük el amíg csomómentes homogén anyagot nem kapunk. Három percig pihentessük, aztán keverjük el megint.

  Alkalmazás

  Kenjük ki a fal és padló fugáit egy fugázó szerszámmal úgy, hogy a hézagok teljesen ki legyenek töltve

  Tisztítás

  Miután a fuga kezd megkötni (ujj próba), a felületet töröljük és egy nedves szivaccsal és kevés vízzel. A második alkalommal pedig tiszta vízzel, átlós mozdulatokkal