CE 79 UltraEpoxy Industrial epoxi fugázó 1-15 mm

Jellemzők és előnyök

Kétkomponensű, vegyszerálló epoxi fugázó- és ragasztóanyag

Tulajdonságok

 • számos, egyedi színben (magas fokú színstabilitás)
 • vízzáró
 • könnyű bedolgozhatóság és tisztítás
 • kiváló mechanikai- és vegyszerállóság
 • nem zsugorodik, nem repedezik
 • lecsúszásmentes csempék falra ragasztásakor
 • hézagszélesség: 1-15 mm-ig
 • kül- és beltéri használatra egyaránt

Leírás

A CE 79 UltraEpoxy Industrial egy epoxigyanta alapú fugázó és ragasztó habarcs amely vegyi hatásokkal szemben ellenálló burkolatokhoz, csempékhez, lapokhoz, üvegmozaikhoz, és természetes kőlapokhoz használható.

 

A CE 79 az agresszív anyagoknak kitett helyeken alkalmazható, például terápiás fürdőkben, fejőházakban, ipari konyhán, laboratóriumokban, uszodában, gyógyfürdőben, szaunában és gőzfürdőben. Beltéri és kültéri használatra egyaránt megfelel folyamatosan nedves és ivóvíz minőségű területeken.

CE 79 SZÍNEK

FONTOS: Adjon hozzá pontos mennyiségű vizet a csomagoláson feltüntetett mennyiségben, és mossa le a csempéket a habarcs megszilárdulása után, hogy elkerülje az elszíneződést. Csak azonos gyártási számú termékek alkalmazása garantálja az azonos színárnyalatot. A képernyőn lévő fugázóanyag színe, valamint a vödörön lévő matrica színe a beépítés után eltérhet a tényleges színtől, ezért tájékoztató jelleggel meg kell tekinteni. A fuga végső kiválasztásához javasoljuk a fizikai tónuskártya használatát az értékesítési helyen.

Fugázóanyag-kalkulátor

1 Adja meg a burkolás adatait

cm
cm
mm
mm

2 Burkolandó terület

0 100

AZ ÖN KALKULÁCIÓJA:

 • Terület

   

SZÜKSÉGE VAN A KÖVETKEZŐKRE:

  Lépésről lépésre

  Az alapfelület előkészítése

  A CE 79 minden tiszta, szilárd, teherhordó, egyenletes, száraz és nedves felületen megtapad, ha azon nincs olyan anyag, amely csökkenthetné a tapadást. Egyenetlen felületeket és a mélyedéseket előzetesen ki kell egyenlíteni (lásd a Ceresit padlóburkoló és belső burkolati anyagait). 

  A hézagkitöltő fuga anyag használatához a habarcsnak kellően keménynek kell lennie. Ha fémmel állandó kötést akarunk kialakítani, az alapul szolgáló fém felület legyen fényesen fémes vagy legyen bevonva epoxi alapú rozsdagátlóval. Kérjük tanulmányozza a műszaki adatlapot!

  Különleges bekeverés

  A CE 79 egy reakcióképes habarcs, amely egy folyékony és egy paszta komponensből áll. A folyadékot (keményítőszer) adjuk hozzá a pasztához (gyanta) és elektromos fúróra szerelt keverővel lassan keverjük mindaddig, amíg egyenletes, csomómentes masszát nem kapunk.

  Ha színes dekoratív fuga felületeket akarunk, a CE 80 UltraPox Mix pigmentet kell hozzáadni és újra átkeverni mindaddig, míg csíkmentes, egyenletes szín nem alakul ki.

  Alkalmazás – Csempék és járólapok rögzítése

  A CE 79-es anyagot megfelelő rovátkolt kőműveskanállal kell felhordani az adott csempe méretétől függően. Felhasználhatósági ideje megegyezik a módosíthatósági idővel és megközelítőleg 90 perc. Ha nagy igénybevételnek kitett helyen csempézünk (például terápiás fürdőkben), a Műszaki adatlap szerint kell megvédeni a felületeket.