Hidegburkolás

A csempézés soha nem könnyű. A hidegburkoló szakma igen sok tapasztalatot kíván és szükséges hozzá a különféle felületekre és anyagokra alkalmazható legmegfelelőbb termék.
 
Függetlenül attól, hogy kültéri vagy beltéri használatra szánják, új épületeknél vagy régiek felújításánál használják, kis fürdőszobát kell-e csempézni vagy egy nagy nyilvános uszodát, illetve magánjellegű vagy ipari felhasználásról van szó, biztos lehet benne, hogy a Ceresit rendelkezik a megfelelő megoldással az egymáshoz tökéletesen illeszkedő termékeinek széles skálája révén. Tapasztalatainknak és új technológiák kifejlesztésének köszönhetően hidegburkolási termékeink a legkiválóbb anyagokból készülnek és a legtartósabbak, miközben maga a burkolási munka gyorsabban és kisebb erőfeszítéssel lehetséges.

Aljzatkiegyenlítés

A megfelelően sima felülethez nélkülözhetetlen Ceresit Padlopon önterülő aljzatkiegyenlítők most új köntösben, Power Polymer formulával elérhetőek a még optimálisabb terülés és tartósság érdekében.
RÉSZLETEK

Fugázó és tömítő anyagok

A Ceresit a megfelelő fugázó anyagot és szilikon alapú tömítőanyagot kínálja a fugázáshoz minden körülmények között.
RÉSZLETEK

Csemperagasztók

Fedezze fel a Ceresit csemperagasztók széles választékát – szakmailag a legkiválóbb minőség a legjobb anyagok, tartósság, könnyű és gyors alkalmazhatóság érdekében
RÉSZLETEK

Vízszigetelés hidegburkolatok alatt

A nedvesség elleni teljes szigetelés 100%-ig vízálló rendszer szakértő telepítését igényli – a Ceresit átfogó termékskálán kínálja a hidegburkolat alatti vízszigetelő anyagokat – beltéri, kültéri, otthoni, kereskedelmi, erőteljes vagy mérsékelt vízhasználat mellett egyaránt.
RÉSZLETEK