CT 127 Beltéri finom glettanyag (0-2 mm)

Jellemzők és előnyök

Beltéri fehér színű finom glettanyag, rendkívül sima felületet képez

Tulajdonságok

  • Kiváló minőségű, rendkívül sima felületet képez
  • Extra fehér szín
  • Kiváló tapadás
  • Páraáteresztő
  • Hosszú megmunkálhatósági idő
  • Vékony réteg max. 2 mm vastagságban

Leírás

Alkalmazható hagyományos vakolatok fedő glettelésére max. 2 mm rétegvastagságban. Szükség esetén a kész felület finom csiszolópapírral polírozható. Önmagában, festés nélkül is tartós és esztétikus fehér felületet biztosít. Száradás után igény szerint átfesthető diszperziós- vagy ásványi pigmenteket tartalmazó festékkel. Csak beltérben alkalmazható, száraz, glettelt falfelületeken. A felületi engedékeny rétegeket távolítsuk el. A mész vagy vízalapú festékeket teljesen el kell távolítani, lekaparni előzetes nedvesítés után, majd vízzel meg kell tisztítani a felületet.

CT 127 ÁR

A CT 127 áráról kereskedő partnereink üzleteiben tájékozódhat.

CT 127 termékünket online is megvásárolhatja. Kérjük, tekintse meg webáruházzal rendelkező kereskedő partnereink listáját!

Lépésről lépésre

A felületi engedékeny rétegeket távolítsuk el. A mész vagy vízalapú festékeket teljesen el kell távolítani, lekaparni előzetes nedvesítés után, majd vízzel meg kell tisztítani a felületet.

A poranyaghoz adjunk vizet, majd elektromos kézi keverőgép alkalmazásával – lassú fordulaton – folyamatosan keverjük mindaddig, amíg az így kapott massza homogén és csomómentes nem lesz. 10 perc után keverjük át ismételten. Figyeljünk rá, hogy a keverési sebesség lassú legyen, hogy elkerüljük a légbuborékok képződését.

A kész simító anyagot rozsdamentes, acél glettvas segítségével, egyenletesen vigyük fel a felületre. Felhordható max. 2 mm vastagságban. A felhordott és megszáradt glettanyag – újranedvesítést követően – glettvas segítségével csaknem selymes felületté alakítható. Csiszolópapír segítségével – szemcsenagyságtól függően – különböző simaságú (érdességű) felület alakítható ki. A csiszolatport finom kefe segítségével távolítsuk el. A lehetséges egyenetlenségeket kenjük be majd csiszoljuk át.