LEGYEN PROFI A
NAGYMÉRETŰ LAPOK
TELEPÍTÉSÉBEN

Ismerje meg, hogyan burkoljon nagyméretű lapokkal, mint egy profi, 8 lépésben! A pontos, könnyen követhető utasításokkal és az összes fontos tippel és trükkel segítünk elkerülni a költséges és időigényes hibákat, hogy büszke lehessen a hibátlan, tartós végeredményre!

A NAGYMÉRETŰ LAPOK
LERAKÁSA 8 LÉPÉSBEN

1. TERVEZÉS

Gondoljkodon előre!

Tudja meg, milyen kulcsfontosságú tényezőket kell figyelembe vennie a nagy formátumú burkolólapok lerakása előtt, hogy projektje 100%-ban sikeres legyen.

2. ALJZAT ELŐKÉSZÍTÉS

Készítse elő az aljzatot!

Ha a legjobb, tartós  végeredményt szeretné elérni, feltétlenül legyen tisztában vele, mire kell figyelnie az aljzat előkészítésekor.

3. MEGFELELŐ ESZKÖZÖK KIVÁLASZTÁSA

Készüljön fel!

A kiváló eredményekhez számos professzionális eszközre és tartozékra van szükség - segítünk meghozni ezeket a kulcsfontosságú döntéseket.

4. KEZELÉS

Legyen óvatos a burkolólappal!

Lássuk, hogyan kell kezelni, szállítani és telepíteni sikeresen, sérülésmentesen a nagy és extra nagyméretű lapokat a megfelelő szerszámok kiválasztásával.

5. VÁGÁS

Vágjon tökéletesen!

Ha nem tudja, hogy melyik vágóeszköz a legjobb a munkához, vagy mire kell figyelnie vágás közben, mi segítünk tisztázni a helyzetet.

6. FÚRÁS ÉS CSISZOLÁS

Legyen hibátlan a fúrás és csiszolás!

Nézze meg a videót néhány alapvető tippért&trükkért a fúráshoz és a 45 fokos vágás maximális hatékonysággal történő elvégzéséhez.

7. TELEPÍTÉS / BEÉPÍTÉS

Legyen a telepítés mestere!

Minden, amit a megfelelő módszer és a megfelelő szerszámok kiválasztásáról tudnia kell a tökéletesen végrehajtott munka érdekében.

8. KÜLTÉRI ALKALMAZÁS

Hibátlan burkolat kültéren is!

Lássuk, mit kell figyelembe venni a kültéri burkolásnál - van néhány jelentős különbség a beltéri alkalmazáshoz képest.

VÁLASSZA KI A MEGFELELŐ RAGASZTÓT