Homlokzati színtrendek

ISMERJE MEG AZ AKTUÁLIS HOMLOKZATI SZÍNTRENDEKET!

MI AZ AKTUÁLIS SZÍNTRENDEK MOTTÓJA?

Összhangban a környezetünkkel.

MIRŐL SZÓL EZ VALÓJÁBAN?

Mivel egy ház homlokzata ritkán kerül átszínezésre, szeretnénk segítséget nyújtani Önnek abban, hogy olyan megjelenést válasszon, amely a legjobban kifejezi a személyiségét.

De nemcsak a személyiségével, hanem a környezetével is érdemes összhangot kialakítani. Az színvonalas modern építészet ügyel arra, hogy kiemelje az épület környezetét és eközben engedje a házat szépen belesimulni abba. Így a lakóhelyünk nemhogy nem elvesz a környezetünkből, hanem még inkább hozzáad.

Ezt a célt szem előtt tartva választottunk ki 4 aktuális építészeti színtrendet, amelyek lehetővé teszik, hogy kifejezze természetét, miközben gondoskodik az Önt körülvevő környezetről.

INSPIRÁLÓDJON VIDEÓNKBÓL, FOTÓINKBÓL ÉS BROSÚRÁNKBÓL!

A képeket a brosúra 6-7., 10-11., 14-15. és 18-19. oldalain találja meg.

MOZAIKVAKOLATOK

A homlokzati színtrendekkel összhangba hozott Ceresit inspirációs ajánlások része a mozaikvakolat is. Az egyes színtrend irányzatokon belül javaslatot találhat a stílushoz passzoló mozaikvakolatokra is, 48 különböző árnyalatban kapható, továbbfejlesztett formulával rendelkező szortimentünkből.

Találja meg a tökéletes mozaikvakolatot a fenti gombra kattintva, vagy ismerje meg a Ceresit mozaikvakolatok kínálatát és termékelőnyeit az alábbi linken!