FEJEZZE KI EGYÉNISÉGÉT A TERMÉSZET SZÍNEIVEL!

LENYŰGÖZŐ VAKOLATOK ÉS FESTÉKEK

A TERMÉSZET ÁLTAL INSPIRÁLVA

A ház színe többet árul el rólunk, mint azt először gondolnánk. Mivel otthonunk homlokzatát ritkán változtatjuk meg, így ezen döntés garantáltan hosszú időre szól – minden ember életében egyfajta elköteleződést, önkifejezést is jelent.

Fejezze ki személyiségét a lenyűgöző színű vakolatok és festékek által házának homlokzatán!

TEGYE EGYEDIVÉ OTTHONÁT!

Válasszon trendi és attraktív Ceresit vakolatot vagy festéket a ház színezéséhez! Az emberi személyiségnek rengeteg árnyalata létezik. Éppen ezért a Colours of Nature palettát több, mint 500 különböző színből alkottuk meg. 

VAKOLAT ÉS HOMLOKZATFESTÉK SZÍNVÁLASZTÉK

Energikus & Pozitív

Ha Ön energikus vagy szeret eltérni a klasszikus dizájntól, akkor ez a paletta lehet a legjobb választás. Az itt látható merészebb, egyedibb árnyalatok lehetővé teszik, hogy otthona homlokzata kiemelkedjen a környezetéből.

Harmonikus & Kiegyensúlyozott

Fedezze fel azokat a színeket, amelyek kikapcsolódást nyújtanak a modern világ nyüzsgéséből! A paletta természetes és barátságos árnyalatai, a zöld, finom bézs és világosszürke színek harmonikus környezetet teremtenek a mindennapi élethez. 

Bölcs & Magabiztos

Ismerje meg a modern, ám visszafogott árnyalatokat, melyek lehetőséget adnak egy gondosan megtervezett tér kialakítására! Ez a színpaletta ideális választás bölcs és magabiztos emberek számára, akik előnyben részesítik a bevált és biztonságos megoldásokat.

Romantikus & Gyengéd

Ha erről a palettáról választ színt, egyszerre dönthet a szépség és a praktikum mellett – attraktív színek, melyek az építészeti stílusok széles skálájához illeszkednek. Ezek az árnyalatok segítik az inspirációt, valamint a tér romantikus és meleg karakterének felfedését.

JÁTSSZON A SZÍNEKKEL

Használja ki a rendelkezésére álló eszközöket, hogy megtalálja az Önhöz tökéletesen illő színeket!

HOMLOKZATTERVEZŐ
 

Válasszon egy házmodellt és próbálja ki rajta a választott színkombinációkat. Tervezze meg velünk az álomotthonát! 
 

SZÍNTESZT
 

Töltse ki a Színtesztünket és inspirálódjon néhány egyszerű kérdés megválaszolásával.
 

TALÁLJA MEG AZ ÖNHÖZ ILLŐ SZÍNEKET KÉPEK ALAPJÁN

Böngésszen a galériában, vagy töltsön fel egy saját képet és mi megmutatjuk, hogy melyik paletta egyedi színeit rejtik ezek a képek.