AZ IDEÁLIS FUGÁZÓ HASZNÁLATRA KÉSZ

ISMERJE MEG A FUGÁZÓK ÚJ SZINTJÉT!

A Ceresit bemutatja a forradalmian új, felhasználásra kész CE 60 fugázóanyagot. A CE 60 a polimer diszperzió egyedülálló kombinációján alapul, ami új szintre emeli a fugázást:

  • Nincs szükség vízre a keveréshez, ezáltal időtakarékosabb a felhordás.
  • A Ceresit CE 60 abszolút kiemelkedő, egységes és tartós eredményt nyújt.

Felejtse el az egyhangú fugaszíneket és felületet, valamint a szennyeződéseket! Tökéletes választás bármilyen beltéri felhasználásra, minden csempe- és természetes kő típushoz.

INGYENES TERMÉKMINTA

Próbálja ki most a Ceresit CE 60 felhasználásra kész fugázót, kérje az ingyenes termékmintát! Az alábbi gombra kattintva töltse ki a regisztrációs lapot, hogy ingyenes mintát kaphasson a termékből (a készlet erejéig).

HOGYAN HASZNÁLJUK?

A CE 60 nemcsak vonzó terméktulajdonságai miatt jelent áttörést a fugázóanyagok területén, hanem mert egészen új alkalmazási módszert igényel, melyet videónkból megismerhet. Ezzel járó előnyei, hogy használata segít értékes időt nyerni a munkaterületen, és kevesebb porképződéssel és koszolódással jár, mint a hagyományos fugázók.

 

A CE 60 egy kiváló minőségű, felhasználásra kész fugázóanyag, legfeljebb 6 mm-es fugaszélességhez. Polimer alapú, egykomponensű formulájának köszönhetően rendkívül egyszerű a felhordása. Használat után azonnal lemosható és a fugakép még véglegesíthető.

Nyissa ki a csomagolást, és távolítsa el a védőfóliát (őrizze meg!). A fólián található diszperziós maradékot keverje bele a fugázóba. Tartsa meg a fóliát későbbi használatra.

Egy kis rozsdamentes fém vagy műanyag spakli segítségével keverje egyenletes állagúra a csomag tartalmát.

Egy kis mennyiségű fugát hordjon fel egy gumilapátot használva. A felesleges fugát azonnal távolítsa el.

A felületet a felhordástól számított 10 percen belül tisztítsa meg. Először óvatosan öblítse le a teljes felületet nedves szivaccsal vagy permetezőflakonnal, majd távolítsa el a maradék anyagot a csempe felületéről. A lehető legkevesebb vizet használjon a kimosódás elkerülése érdekében.

Ha a csempéken fugamaradványok maradnak, tisztítsa meg a felületet meleg vízzel vagy erre a célra kifejlesztett tisztítószerrel.

Takarja le a terméket a védőfóliával az újbóli felhasználás érdekében, és zárja le a vödröt.

KÉSZEN ÁLL MINDEN FELADATRA

A CE 60 tökéletesen használható a csempék széles választékához – a mozaikoktól a nagyméretű lapokig. Nagy rugalmassága lehetővé teszi, hogy vízszintes és függőleges felületeken is használható legyen, legyen szó fürdőszobáról, konyháról vagy egyéb beltéri alkalmazásról. Kerámia, gres, porcelán, kőporcelán, mozaik vagy természetes kő – a CE 60 szinte minden anyaghoz kiváló választás.

ELLENÁLLÓ A MINDENNAPOKBAN

A munkálatok vagy a lakásfelújítás befejeztével nagy odafigyeléssel közlekedünk a házban, hogy az "új hatást" minél tovább megőrizzük. De ahogy telnek a hónapok, itt-ott felbukkannak a foltok, megjelennek a karcok, és az "új hatás" veszít élénkségéből.

Nos, a CE 60 fugával nem. A fugák hibátlanok és a színek tökéletesen tartósak maradnak sok éven át.

A Ceresit CE 60 sűrű molekulaszerkezete hidrofób tulajdonságokkal rendelkezik, azaz a foltok nem tapadnak a fugához – így Ön bármilyen italt bátran fogyaszthat, nem kell tartania a maradandó foltoktól.

Tökéletes választás olyan terekbe, mint például a fürdőszoba, a konyha vagy a folyosók.

Nem kell többé aggódnia az elszíneződések vagy a fakuló színek miatt, ha CE 60-at használ.

Innovatív formulájának köszönhetően, amely nem igényel vízzel való keverést, biztos lehet benne, hogy a fugaközökbe felvitt szín megfelel az elvárásainak.

Mondjon búcsút a fakulásnak és a kivirágzásnak! 100%-ban stabil színek, éveken át.

Nem kell külön ügyelnie a fugára, a berendezési tárgyak mozgatásakor nem sérül.

A poliuretán polimer továbbfejlesztett tartóssága a kvarchomok szilárd szerkezetével kombinálva páratlan kopásállóságot biztosít a CE 60-nak.

A mechanikai behatásokkal szembeni kiváló védelem garantálja a termék hosszú élettartamát.

A Ceresitnél központi téma a fenntarthatóság. A CE 60-nál sem tettünk kivételt:

  • A vödör 50%-ban újrahasznosított anyagokból készül, és teljes mértékben újrahasznosítható.
  • A vízfogyasztás jelentősen csökken a használatra kész technológiának köszönhetően.
  • A Ceresit gyártóüzemekben 100%-ban megújuló villamos energia felhasználásával készül.

VÁLASSZON A VÁLTOZATOS SZÍNEK KÖZÜL

A CE 60 színpaletta 14 trendi színből áll a fehér, a szürke és a bézs árnyalataiban, amelyeket a modern dizájn legújabb változásait követve válogattunk össze. Akár a csempékhez tónusban illeszkedő fugákat keres, akár kontrasztot szeretne létrehozni, a CE 60 segítségével megtalálja a megfelelő kombinációt.