Polimer Vakolatok

A CERESIT POLIMER VAKOLATOK ELŐNYEI

ELŐNYÜK

A kivitelezési idő akár felére is csökkenhet. A felhasználásra kész termék lehetővé teszi a gyorsabb munkavégzést, munkadíjat, állványozási költséget takaríthatunk meg.

GYORS MUNKAVÉGZÉS

A kivitelezési idő több nappal lerövidül a kész formulának köszönhetően. A felület méretétől függően akár 1 nap alatt elkészülhet a homlokzat.

TELJESÍTMÉNY

A korszerű technológiának köszönhetően akár ötször tartósabb, fizikai hatásoknak ellenállóbb felületet kapunk.

MEGTAKARÍTÁS & RÖVIDEBB KIVITELEZÉSI IDŐ

MAGAS MŰSZAKI TARTALOM
 

MEGNÖVELT MECHANIKAI ELLENÁLLÓ KÉPESSÉG

Ásványi vakolat vs Polimer vakolat

A polimer vakolatok megnövelt mechanikai ellenállóképessége, szemben a hagyományos ásványi vakolatokkal, hosszútávon biztosítja a hőszigetelő rendszer tartósságát. Alkalmazásukkal nagymértékben növeljük a homlokzat ellenállóképességét az épület használatával kapcsolatos mechanikai behatásokkal szemben, melyek idővel a teljes rendszer károsodásához vezethetnek.

30-SZOR NAGYOBB RUGALMASSÁG

POLIMER VAKOLATOK
POLIMER VAKOLATOK
– 30-SZOR NAGYOBB RUGALMASSÁG
- 9-SZER RUGALMASABB

A polimer vakolatok gyártása során alkalmazott modern technológiából adódóan sokkal rugalmasabbak a hagyományos ásványi vakolatokhoz képest. A felhasználásra kész, speciális receptúra alapján készülő formula hatékonyan kompenzálja a napi hőingadozásból adódó felületi mozgásokat, valamint az épület kisebb mértékű dilatációs mozgásait. A polimer vakolatok kiválóan ellenállnak az időjárási viszonyoknak, valamint az UV sugárzásnak egyaránt. A polimer vakolatok tartósan ellenállnak a mechanikai behatásoknak, áthidalják a hajszálrepedéseket, kiváló védelmet nyújtanak a hőszigetelő rendszernek, megakadályozva annak károsodását.