BIZTONSÁGOS OTTHONOK

WELCOME HOME

A biztonságos otthonok kulcs szerepet játszanak a szegénység megszüntetése és a jobb élet megalapozásának érdekében. A  Fritz Henkel Stiftung pénzügyi támogatásának köszönhetően támogatjuk a rászoruló családokat, otthonuk, iskolájuk vagy környékük felújításában.

Az első, 2016-os önkéntes projektünk óta a következő mérföldköveket értük el:

  • 15 projekt
  • 10 országban
  • Több mint 750 önkéntes nap a Henkel alkalmazottai részéről
  • Több mint 350 Henkel alkalmazott részvétele
  • Több ezer életet érintő felújítási munka világszerte

KÁROSANYAG CSÖKKENTÉSE

A kivitelezők és a háztulajdonosok egészsége és jóléte kiemelten fontos számunkra. Gondoskodunk arról, hogy amikor termékeinket rendeltetésszerűen használják, akkor az biztonságos legyen és megfeleljen a vonatkozó előírásoknak. A Ceresitnél felelősséget vállalunk a termékeinkben található káros anyagok proaktív azonosításáért és cseréjéért. Folyamatosan dolgozunk új technológiák kifejlesztésén, valamint a biztonság és az átláthatóság növelésén. Alacsony VOC és alacsony por tartalmú megoldásaink révén folyamatosan fejlesztjük termékeinket, az egészség és a fokozott biztonság érdekében. A Ceresit a legjobb teljesítményt hívatott elérni, a lehető legnagyobb biztonságban.

NAGYON ALACSONY KÁROSANYAG KIBOCSÁTÁSÚ TERMÉKEK

Alacsony kibocsátás. Biztonságosabb beltéri környezet.

Mi az az emisszió?

Az emisszió különféle szennyező anyagok környezetbe való kibocsátása. A beltéri légkörben leginkább frissen felhordott lakkokból és festékekből, szigetelő rendszerekből és egyéb építőanyagokból származnak. Legfőképp bizonyos termékek felhordása után rövid időre, de előfordul, hogy napokig, vagy akár hónapokig is benne maradnak a levegőben. Az emisszió meghatározása "illékony szerves vegyületek" (VOC).

EC 1 tanusítány. Biztonság az otthonában.

Válasszon biztonságos, alacsony kibocsátású termékeket. Az egészség és a jó közérzet védelme érdekében a beltéri légbiztonságra csekély hatást gyakorló termékeket keresünk. A szabványosított EMICODE címkézés lehetővé teszi, hogy könnyedén felismerje ezeket a termékeket és egészségbarát vásárlási döntéseket hozzon.