2016.03.23.

CERESIT - DVTK EGYÜTTMŰKÖDÉS

A Henkel Magyarország Ceresit márkája támogatóként segíti a DVTK klubot, a közös munka több területen veszi kezdetét. Az együttm?ködés részleteir?l sajtótájékoztató keretein belül számoltak be a felek.

2016. március 25.

Ceresit – DVTK együttműködés

Sportos márka

A Henkel Magyarország Ceresit márkája támogatóként segíti a DVTK klubot, a közös munka több területen veszi kezdetét. Az együttműködés részleteiről sajtótájékoztató keretein belül számoltak be a felek.

A Henkel Magyarország Adhesive Technologies üzletága a Ceresit (csemperagasztók, fugázó anyagok stb.) márkáján keresztül jelentős összeggel, több mint tíz millió forinttal szponzorálja a DVTK-t. Mindkét fél várakozással telve kezdi meg a közös munkát, hasonlóképpen, mint amikor 1910. február 6-án a vasgyári fiatalok megalapították a klubot, vagy amikor több mint 110 évvel ezelőtt elkészült az első Ceresit termék.

Egy multinacionális nagyvállalat részeként elkötelezettek vagyunk a társadalmi szerepvállalás terén. A Henkel Magyarország közel három évtizedes működése alatt számtalan támogatási tevékenységet végzett már az árvízkárosultak megsegítésétől kezdve speciális gyermekprogramokon át, intézmények, jótékonysági szervezetek támogatásáig. Mindezek mellett a sporttámogatás is nagyon közel áll a szívünkhöz. Éppen ezért nagy öröm számunkra, hogy mi is csatlakozhatunk a DVTK támogatói köréhez – mondta dr. Fábián Ágnes ügyvezető igazgató.

A nemzetközi hírnévnek örvendő Ceresit márka amellett, hogy szakemberek, építészek, építőipari cégek és magánfelhasználók milliói számára kínálnak kiváló minőségű építőipari termékeket, szívesen áll a professzionális sport mellé is –mondta Vass Milán a márka termékmenedzsere. – A DVTK a labdarúgás, a kosárlabda és a jégkorong látvány csapatsportok területén kiváló eredményeket ért már el, ezért lelkesedéssel vágunk bele az együttműködésbe.

A Ceresit az egyik első olyan jelentős partnerünk, mely eleve úgy lép be a DVTK támogatói közé, hogy nemcsak az egyik sportágunkat, hanem a klub egészét kívánja támogatni. A DVTK ma már a régió legjelentősebb sportszervezeteként Borsod-Abaúj-Zemplén mellett jelen van Heves és Nógrád megyékben is. Nagyon hálásak vagyunk a Henkel Magyarország Kft. támogatásáért, hiszem, hogy közösen még nagyobb sikereket tudunk elérni és folyamatosan bővíteni tudjuk majd a Henkel és a DVTK közötti együttműködést – tette hozzá Szabó Tamás, a DVTK ügyvezetője.

A Henkel vezető márkáival és technológiáival világszerte három üzleti területen működik: Laundry & Home Care, Beauty Care, illetve Adhesive Technologies. Az 1876-ban alapított Henkel vállalatnak mind a lakossági mind az ipari területeken vezető pozíciói vannak többek között olyan jól ismert márkákkal, mint a Persil, Schwarzkopf és a Loctite. A vállalat 2015-ben közel 50 ezer munkatársával 18,1 milliárd euró árbevételt és 2,9 milliárd euró üzleti eredményt ért el. A Henkel elsőbbségi részvényeit jegyzi a DAX német tőzsdeindex.

 

Sajtókapcsolat:        

H. Brünner Krisztina        

Telefon: 30 919 2891        

E-mail: vallalati.kommunikacio@henkel.com        

Henkel Magyarország Kft.

Vállalati kommunikáció

www.henkel.hu

Henkel Magyarország Vállalati Kommunikáció