2015.08.16.

CE 33 COMFORT

A Henkel több fugázó anyagot kínál a különféle kivitelezési igények kielégítésére. A vállalat fejlesztési részlegeiben ennek ellenére fáradhatatlanul azon dolgoznak, hogy egy új termékkel tökéletesebb, szebb burkolatot lehessen kialakítani.

Egy különleges alkotórész, a metil-cellulóz polimer (MC-Polymer) segítségével ez most is sikerült. Ez a speciális komponens olyan tulajdonságokkal ruházza fel a Ceresit CE 33 Super keskeny fugázót, ami mindenképp előrelépést jelent pl. a színtartósság és a felületi simaság területén.     

A CE 33 fugázó alkalmas régi- és új lakóépületek, valamint középületek burkolási munkáinál alkalmazott kerámia, üveg és elszíneződésre nem hajlamos természetes kő, fal- és padlóburkoló lapok közötti fugák kitöltésére max. 8 mm fugaszélességig. Gyakorlati megfontolásokból kültéri burkolásnál alkalmazása szürke színben javasolt

A 8 mm fölötti 20 mm-ig terjedő hézagszélesség, vagy alakváltozásra képes felületek (padlófűtés, fedetlen terasz, balkon) esetén a Ceresit CE 43 Grand’ Elit fugázót kínáljuk. Márvány fugázásához a Ceresit CE 40 Aquastatic fugázó javasolt. Vízzárás vagy vegyi ellenálló képesség igénye esetén a CE 74 vagy CE 79 UltraPox Color a megfelelő választás.

 

Megbízható fugázás az új Ceresit CE 33-mal

A dilatációs réseket, a fal és padló csatlakozásokat valamint a gépészeti csőáttörések hézagait célszerű a Ceresit CS 25 penészálló szaniter szilikonnal, márvány burkolat esetén pedig Ceresit CS 29-el kitölteni.