Szakterületeink

Szakmai tapasztalatainkra alapozva számos alkalmazási területen építettünk fel nemzetközileg is elismert építőipari termékcsaládokat és rendszer megoldásokat – csempe-, fa-, homlokzati, tető és padlóragasztóktól és tömítő anyagoktól beépítési és kötési technológiákig. Hidegburkoló, melegburkoló, ács, homlokzati vagy tetőfedő szakemberek egyaránt minden esetben bízhatnak benne, hogy megoldásaink könnyen használhatók és kiváló minőségűek.
 
Sok olyan építkezés van, ahol nem lehet egy-egy termékkel, megoldással boldogulni. Ezekre az esetekre találta ki a Ceresit az átfogó termékrendszereket, amelyek egyes elemei tökéletesen illenek egymáshoz a csempézéstől egészen a homlokzati burkolásig. A Ceresit által kínált minden rendszer meglepően biztosan alkalmazható és könnyen eldolgozható. Ez pedig időt és pénzt takarít meg a termék felhasználójának.

Hidegburkolás

A teljes hidegburkolat ragasztási rendszerünk termékei: csemperagasztók, fugázó és tömítő anyagok, vízszigetelés hidegburkolatok alatt.

Melegburkolás

A teljes melegburkolati illetve padlóburkoló anyagaink termékei: réskitöltés és alapozás, aljzatkiegyenlítés, csúszásgátlás, ragasztás.

Vízszigetelés

Vízszigetelő termékeink rendszere a teljes épületet kiszolgálja: szilikon alapú termékek, bitmuenes termékek, cemenetbázisú termékek, egyéb.

Hőszigetelő rendszerek - ETICS

Kompatibilis rendszerek minden típusú homlokzat hőszigeteléséhez és kialakításához:
ragasztóhabarcsok és ragasztótapaszok, alapozó festékek és adalékanyagok, homlokzati vakolatok, homlokzatfestékek, kiegészítő termékek.

Glettanyagok

A belső felületkezelés csak tökéletes termékekkel lesz kielégítő: beltéri glettanyagok, kül- és beltéri glettanyagok.

Purhabok, Szilikonok

Szigeteléshez, rögzítéshez, kötéshez és rések kitöltéséhez az építkezés egész területén: WhiteTeq habok, purhabok, kiegészítő termékek, szilikonok.

Habarcsok és kiegészítő anyagok

Különleges tulajdonságú habarcsaink és kiegészítőink tökéletes megoldást nyújtanak éptikezésen és felújításon egyaránt: beton javítása, gyorsan szilárduló és hézagoló habarcsok.