Homlokzati színtrendek

ISMERJE MEG AZ AKTUÁLIS HOMLOKZATI SZÍNTRENDEKET!

MI AZ AKTUÁLIS SZÍNTRENDEK MOTTÓJA?

Összhangban a környezetünkkel.

MIRŐL SZÓL EZ VALÓJÁBAN?

Mivel egy ház homlokzata ritkán kerül átszínezésre, szeretnénk segítséget nyújtani Önnek abban, hogy olyan megjelenést válasszon, amely a legjobban kifejezi a személyiségét.

De nemcsak a személyiségével, hanem a környezetével is érdemes összhangot kialakítani. Az színvonalas modern építészet ügyel arra, hogy kiemelje az épület környezetét és eközben engedje a házat szépen belesimulni abba. Így a lakóhelyünk nemhogy nem elvesz a környezetünkből, hanem még inkább hozzáad.

Ezt a célt szem előtt tartva választottunk ki 4 aktuális építészeti színtrendet, amelyek lehetővé teszik, hogy kifejezze természetét, miközben gondoskodik az Önt körülvevő környezetről.

INSPIRÁLÓDJON VIDEÓNKBÓL, FOTÓINKBÓL ÉS BROSÚRÁNKBÓL!

A képeket a brosúra 6-7., 10-11., 14-15. és 18-19. oldalain találja meg.

MOZAIKVAKOLATOK

A homlokzati színtrendekkel összhangba hozott Ceresit inspirációs ajánlások része a mozaikvakolat is. Az egyes színtrend irányzatokon belül javaslatot találhat a stílushoz passzoló mozaikvakolatokra is, 48 különböző árnyalatban kapható, továbbfejlesztett formulával rendelkező szortimentünkből.

Találja meg a tökéletes mozaikvakolatot a fenti gombra kattintva, vagy ismerje meg a Ceresit mozaikvakolatok kínálatát és termékelőnyeit az alábbi linken!

VAKOLAT SZÍNFELÁRMENTES AKCIÓ 

Kérjen árajánlatot weboldalunkon keresztül Ceresit vakolatokra, és ha az ajánlatban megjelölt partnerünknél (több lehetséges partner esetén egyiküknél) vásárolja meg a homlokzatához a termékeket, az 1., 2. és 3. színkategóriába tartozó vakolatokat most színfelármentesen adjuk!

Az akcióban érintett termékek: CT 16, CT 60, CT 64, CT 174, CT 175 típusú Ceresit vakolatok. Az akció időtartama: 2023. május 1. – június 30. További részletek a weboldalon és a kiküldött ajánlatokban.

NYEREMÉNYJÁTÉK

Összhangban a környezetünkkel.

Játsszon a színekkel, és alakítsa házát a környezetéhez illően!

Válasszon Ceresit festéket vagy vakolatot a homlokzatra, és nyerje vissza az árát!*

A játék ideje: 2023. május 1. – június 30.

Havonta 1 nyertes kerül kisorsolásra.

* Legfeljebb bruttó 500 000 Ft értékben. Ugyanazon pályázathoz több vásárláshoz tartozó számla/blokk is feltölthető. Kérjük, őrizze meg a vásárlást igazoló blokkot, vagy számla esetén annak másolatát!