Megújult a Ceresit CE 40 fugázó

Megújult a Ceresit CE 40 fugázó

 
A Henkel Magyarország Kft folyamatosan törekszik arra, hogy a Ceresit termékkör esetében is új, innovatív építőipari termékeket fejlesszen ki illetve újítson meg a mai kor követelményeihez igazítva azokat.
A legfrissebb újdonságunk a Ceresit CE 40 flexibilis fugázó anyag, amely SILICA ACTIVE technológiával készül és a négy természeti őselem (a levegő, a víz, a tŰz és a föld) színeivel varázsolja el a felhasználót.

A Ceresit CE 40 Aquastatic vízlepergető fugázó anyag továbbra is hatékony védelmet nyújt a gombásodás, a penészedés, a szennyeződések és a nedvesség ellen. Emellett azonban kiemelkedő szerep jut a stabil színeknek, amelyek megfelelnek az aktuális trendeknek. A korábbi 25 színről 32 színre bővült a színválaszték. A megújított fugázó anyag időtálló, tartós színek és nagy ellenálló képesség jellemzi. Természetesen követi ezt a színválasztékot a Ceresit CS 25 Penészálló szaniter szilikon is, harmonizálva a fugázó anyaggal.
    

A SILICA ACTIVE technológia garantálja a tökéletes és tartós eredményt a speciális szervetlen polymereknek köszönhetően:

    gyors tisztíthatóság, kifejezetten greslapok esetében
    megnövelt mechanikai védelem a repedezés és karcolás ellen
    kiemelkedően stabil színek és egyenletes, extra sima felület.

 

A CE 40 fugázó anyagot kifejezetten ajánljuk vizes helyiségekbe, erkélyre, teraszra, természetes kövekhez és padlófŰtés esetén is.

Megújult a

Ceresit CE 40 fugázó

A színválasztékban újdonság például a barna árnyalatát kiegészítő cocoa és toffi, a szürke új árnyalatai a cementszürke és a carrara, de újdonság még a chili (a tŰz képviselője), a sahara (homokszín) vagy éppen a coal (szén) és a sky (az ég színe).